Collega gezocht, waar klanten en wij blij van worden

collega gezochtJij staat aan de basis van één van de belangrijkste beslissingen in het leven van onze klanten. Daarom heb je een intensief oriëntatiegesprek, onderzoek je de mogelijkheden en geef jij heel goed advies. Het liefst ben jij dag en nacht bereikbaar, jouw klant weet uit de positieve ervaringen met jou dat dit écht zo is. Jij bent de steun en toeverlaat bij het advies en de organisatie van het volledige financieel advies, waarmee het kopen van een woning een geweldige ervaring wordt.

Jij bent verantwoordelijk, de ober van een Michelin sterrenrestaurant. Jouw klant voelt zich door jou in de watten gelegd en geen vraag is je teveel. Als vanzelf ben jij steeds weer mooi op tijd, zodat er geen reden is om ongeduldig te zijn.

Omdat jouw klanten overdag vaak werken, hoeven ze echt niet altijd vrij te nemen en mogen ze van jou ook ’s avonds afspreken. Jij bent die specialist die we zoeken, klanten en collega’s worden blij als ze jou aan de telefoon krijgen en nog blijer als ze jou treffen in één van onze (virtuele) huiskamers of op kantoor.

De afgelopen vijf jaren is de dienstverlening beloond met de Independer Award “Beste hypotheek advieskantoor van Nederland”.  A&H Finance bestaat inmiddels 10 jaar en is opgericht vanuit de gedachte dat het goed informeren, even bellen en altijd een klantgerichte deskundige aan de lijn de sleutel zijn tot een succesvolle dienstverlening. Net zoals een grote internetwinkel “alles voor een glimlach”.

Jij weet net als iedere andere specialist wat er nodig is aan kennis en ervaring. En wij weten wat een klantgerichte specialist aan arbeidsvoorwaarden wilt hebben. Als jij ook vindt dat het allemaal draait om de klant, kom dan eens koffiedrinken! Wij zoeken voor ons Michelin sterrenrestaurant nog een ober.

Interesse: stuur je CV plus motivatie even naar robbert@ahfinance.nl of bel even 06-54621363.

English