Digitaal aanleveren en scannen

Bij A&H Finance werkt u mee in uw dossier, onze tarieven komen onder andere tot stand omdat wij u vragen uw documenten in pdf aan te leveren. Onze klanten hoeven niet te betalen voor scannen wat u zelf net zo goed thuis kunt doen, dat scheelt ons werk en u in uw portemonnee.

Digitaal aanleveren – scannen

Het belangrijkste bij digitaal aanleveren is dat wij in één oogopslag de juiste documenten kunnen vinden en bekijken. Wij verzoeken u daarom al uw documenten aan te leveren in pdf met de juiste bestandsnaam. Hieronder leggen wij uit hoe u dit kunt doen. En natuurlijk, komt u er niet uit, dan zijn wij graag bereid te kijken naar een oplossing.

Losse documenten downloaden

Een digitaal bankafschrift downloaden en aantonen eigen middelen
Het downloaden van uw belastingaangifte

 

Losse documenten scannen

Het beste kunt u uw scanner instellen om naar PDF te scannen. U kunt documenten van één pagina zoals uw werkgeversverklaring scannen en dan de bestandsnaam wijzigen naar de naam van het betreffende document.

Documenten van meerdere pagina’s scannen

Documenten van meerdere pagina’s zoals bijvoorbeeld uw koopcontract, verzoeken wij u wederom als pdf te scannen en in één document aan te leveren met de naam “koopcontract.pdf”.
Kunt u alleen maar losse documenten scannen, maak dan gebruik van de handige tools waarmee u de pdf’s kunt samenvoegen.

Bestandsnaam komt overeen met het document

Zoals genoemd in ons stappenplan hebben wij voor het eerste gesprek al veel documenten van u nodig. Het belangrijkste is dat de documenten een bestandsnaam hebben die overeenkomt met het betreffende document, het is voor u en ons dan duidelijk wat er aangeleverd is. U kunt na het scannen heel eenvoudig de bestandsnaam wijzigen.

Hoe de bestandsnaam wijzigen in Windows?
Windows de bestandsnaam aanpassen door het bestand een keer aan te klikken en daarna één keer op de rechtermuisknop te klikken, u kunt dan de bestandsnaam wijzigen.

Hoe de bestandsnaam wijzigen in IOS(Mac)?
Op een Mac kunt u de bestandsnaam wijzigen door dubbel te klikken op de bestandsnaam, u kunt dan direct de naam aanpassen.

Handige pdf tools voor Windows

Acrobat Reader is niet geschikt voor het maken of samenvoegen van van pdf’s.
– Voor het maken van pdf’s kunt u gebruik maken van de tools PDFCreator of CutePDF
– PDFsam of IceCream PDF Split & Merge kunt u gebruiken voor het samenvoegen en splitsen van PDF’s.

Mac

Apple heeft standaard functionaliteit om pdf’s op te slaan en samen te voegen (opslaan als pdf en contactvel)

Versturen van uw digitale documenten

Graag ontvangen wij uw digitale documenten per e-mail of anders per WeTransfer. Uiteraard kunt u ook gebruik maken van uw eigen uploadomgeving indien u dat prettiger vindt.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

English