Groen: de kleur van duurzaamheid

Groen! De kleur van duurzaamheid

Na het plaatsen van alle nieuwe muren en deuren is het tijd om het kantoor een geheel eigen karakter te geven. Met een nieuwe laag verf op de centrale kolom van het gebouw begint een nieuwe sfeer te ontstaan op de etages. Het oorspronkelijke lila verdwijnt en maakt plaats voor aangenaam groen.

Groen wordt onder andere geassocieerd met energie en groei, maar uiteraard ook met duurzaamheid. Aan dat laatste leveren de zonnepanelen op het dak van het nieuwe kantoor een bijdrage.

Duurzaamheid: zonnepanelen op het nieuwe kantoor

Ook verduurzamen?

Heb jij plannen om je huis te verduurzamen? Wil je ook energie opwekken met behulp van zonnepanelen? Er zijn veel mogelijkheden om je huis duurzamer en groener te maken. Je huidige of nieuwe hypotheek kan daarbij zeker een rol spelen. Koop je een nieuw huis dan kan je tot 6% extra hypotheek krijgen ten opzichte van de waarde van het huis.

Wil je je huidige woning aanpassen dan kan de overwaarde op het huis ingezet worden. Onze adviseurs kunnen je alles vertellen over de mogelijkheden. Zij zullen je adviseren wat in jouw situatie de beste financiële opties zijn voor jouw groene plannen. Maak een afspraak voor een eerste kennismakingsgesprek, we staan voor je klaar.

We adviseren je graag

Bel op 020-4651951 voor een telefonische kennismaking of vul het contactformulier in.