ZZP Hypotheek

Voor zelfstandige ondernemers is het nét even ingewikkelder om een ZZP hypotheek te verkrijgen. De normen voor acceptatie zijn anders en complexer dan voor diegenen met een inkomen uit loondienst. De creatieve, ondernemende adviseurs van A&H Finance denken in kansen en niet in bedreigingen of moeilijkheden.

Een goed gesprek met adviseurs die weten wat ondernemen is. Dat praat niet alleen plezierig, maar het levert ook pure winst op: een passende zzp hypotheek voor de zelfstandig ondernemer tegen normale rentetarieven en voorwaarden.

Wij gaan en denken net dat stapje verder waardoor er voor je ook mogelijkheden bestaan in bijvoorbeeld de volgende situaties:

Je bent een recent gestarte ondernemer;
Je werkt als zzp’er;
Je werkt zowel zelfstandig als in loondienst;
Je werkt als freelancer;
Je bent Directeur Groot Aandeelhouder (DGA);
Je hebt nog geen drie volledige jaarcijfers;
Je hebt een andere bron van inkomsten dan hierboven vermeld.

Aarzel niet en maak een afspraak voor een verhelderende kennismaking.

zzp hypotheek

De regels voor een zzp hypotheek worden steeds soepeler

Dat de arbeidsmarkt steeds flexibeler wordt, dat zien ook de geldverstrekkers.  In 2016 en 2017 hebben we een behoorlijke verschuiving gezien in het acceptatiebeleid van banken en pensioenfondsen. Er zijn verschillende rekenmethodes afhankelijk per partij. Zo zijn er geldverstrekkers die al vanaf 12 maanden cijfers mee willen denken in de hypotheekverstrekking. Dit hangt voor een deel samen met jouw arbeidshistorie, maar als jij in jouw vakgebied bent blijven werken dan is het ook goed uit te leggen dat jij dit werk bent gaan doen als zzp’er. Maar er zijn ook nog andere rekenregels, bel gerust even voor een kennismaking 020 – 46 51 951.