Hypotheekadvies via webcam

Hypotheekadvies via webcam

Een huis kopen is spannend. De financiering die bij jou past vereist dan ook goed hypotheekadvies. Dat kan altijd persoonlijk op ons kantoor in Diemen. Bovendien is het ook mogelijk dat het hypotheekgesprek plaatsvindt in onze digitale huiskamer met behulp van VideoAdvice. Dit kan gewoon binnen onze openingstijden, dus ook in de avonduren.

Tijdens het webcam hypotheekadvies gesprek zien en horen we elkaar en krijg je cijfers en adviezen direct en leesbaar op jouw scherm. Zo weet jij waar je aan toe bent, wat je keuzes en opties zijn en samen bepalen we wat het beste bij je past. Het is dus gewoon een hypotheekadviesgesprek zoals op kantoor, maar dan via je telefoon, tablet of laptop.

A&H Finance werkt met de nieuwste technieken, daarmee kunnen onze scherpe tarieven voor hypotheekadvies en bemiddeling tot stand komen.

Wees welkom op ons kantoor of via de webcam. Bel gerust voor het maken van een afspraak. Wij ontvangen je graag in onze (digitale)huiskamer om je te voorzien van alles wat jij moet weten voor de aankoop van jouw nieuwe woning of aanpassing van de huidige hypotheek.

hypotheekadvies via webcam

webcam hypotheekadvies

Maak een afspraak!

Bel even met 020 – 465 19 51 of vul bijgaand het contactformulier in. Na de telefonische kennismaking spreek je samen met de hypotheekadviseur af dat je het gesprek via VideoAdvice wilt voeren. Je krijgt een afspraakbevestiging toegestuurd en door het klikken op de link wordt automatisch de benodigde App gedownload. Binnen de App wordt er een beveiligde verbinding opgezet en kan jouw hypotheekgesprek beginnen!

English