De beste hypotheek voor ondernemers

Of je nu ZZP’er, vennoot of DGA bent; het is in alle gevallen belangrijk dat je goed geïnformeerd en met vertrouwen de woningmarkt op gaat. We begrijpen dat je als ondernemer niet altijd een vast inkomen hebt en helpen je graag een goed inzicht te geven van jouw mogelijkheden op basis van jouw persoonlijke situatie. We blijven je helpen totdat je de sleutels van je nieuwe woning in handen hebt.

Welkom bij A&H Finance
Hypotheek voor ZZP

Ik ben ZZP’er

Je hebt visie. Je houdt van vrijheid. Je wilt je ontplooien. Daarom werk je als zzp’er. Om diezelfde redenen koop je ook het liefst zo snel mogelijk een (volgende) eigen woning. Gespecialiseerde adviseurs kunnen op voorhand jouw hypotheekmogelijkheden berekenen, zodat je voorbereid van start kunt gaan.

Hypotheek voor directeur groot aandeelhouder

Ik ben DGA

Als directeur-grootaandeelhouder (DGA) sta je op de loonlijst, maar ontvang je misschien ook dividend uit jouw onderneming(en). We begrijpen dat het bepalen van jouw inkomen als DGA complex kan zijn. Met al 15 jaar ervaring helpen onze ondernemer-experts jou bij het bepalen van de mogelijkheden.

Persoonlijke begeleiding

Als ondernemer denk je na over tarieven, winst, omzet en groei. De keuze voor een juiste hypotheek op het juiste moment is misschien wel even belangrijk. Het aankopen van een eigen huis is voor iedereen een ingrijpende beslissing. Voor een ondernemer geldt dat misschien nog wel des te meer.

Wij zullen je begeleiden en er voor zorgen dat je straks zorgeloos in je droomhuis kan wonen en nemen de fiscale en financiële aspecten mee in overweging. Uiteraard zorgen we voor een betaalbare hypotheek en verzekeringen gebaseerd op je persoonlijke situatie.

A&H Finance hypotheekadvies: een hypotheek die bij jou past
Welkom bij A&H Finance

Ga goed voorbereid van start

Gespecialiseerde adviseurs analyseren jouw jaarcijfers, zodat er vooraf bepaald kan worden hoeveel jij kunt bieden op een woning. We bekijken welke bank het beste bij jouw situatie past en gaan indien nodig al in gesprek om de cijfers te beoordelen. Een externe inkomensverklaring is daarom niet altijd nodig.

Een bod met kort of zelf zonder voorbehoud van financiering? Ook dat is als ondernemer gewoon mogelijk. Onze adviseurs kunnen je precies vertellen hoe veel tijd er nodig is om de hypotheekaanvraag af te ronden.

English