Alles onder één dak

A&H Finance, TaxSavers, Metropool Makelaars en Aankoopmakelaar Amsterdam bundelen hun kennis en expertise onder één dak in Amstelveen. Op één adres vind je een hypotheekadviseur, belastingadviseur, verkoopmakelaar en aankoopmakelaar die klanten door heel Nederland helpt op het gebied van wonen, hypotheken en belastingen.

Metropool Makelaars

Verkoopbegeleiding in de omgeving Amsterdam

Verkoopmakelaar Metropool Makelaars richt zich uitsluitend op de verkoop van woningen. Deze makelaar heeft maar één doel: het beste bod krijgen voor jouw huis in de huidige markt. De waarde van je woning is de afgelopen jaren gestegen. Samen met Metropool Makelaars bepaal je de beste verkoopstrategie voor jouw huis.

Aankoopmakelaar Amsterdam

Aankoopbegeleiding in de omgeving Amsterdam

Samen met een makelaar ga je op zoek naar dat ene huis dat aan al jouw eisen en wensen voldoet. Tijdens deze bezoeken geven zij je gedegen advies over alle aspecten van het huis, zodat jij een weloverwogen beslissing kunt nemen.
Een team van ervaren makelaars die werken op basis van no cure, no pay.

The TaxSavers

Hulp bij al jouw belastingzaken

Emigreren naar Nederland, een huis kopen of verkopen of van hypotheek veranderen: het zijn allemaal voorbeelden van ‘fiscale momenten’ die grote gevolgen hebben voor uw belastingaangifte in Nederland. TaxSavers kan je helpen met al jouw belastingzaken en ze betrekken je bij het proces, zodat je het zelf kunt doen in de minder complexe belastingjaren.

Hypotheekadvies nodig? A&H Finance helpt je graag verder

Een huis kopen betekent meestal het inschakelen van een hypotheekadviseur. Een die alle geldverstrekkers van Nederland vergelijkt om de beste voorwaarden voor jouw specifieke situatie te vinden. A&H Finance is een onafhankelijk hypotheekadviseur gespecialiseerd in het helpen van expats (check our English site) bij hun hypotheken en verzekeringen.

A&H Finance is het grootste van de vier bedrijven op de Amsterdamseweg 71 en geeft al meer dan vijftien jaar financieel advies bij hypotheken en verzekeringen.

Welkom bij A&H Finance
Welkom bij A&H Finance
Welkom bij A&H Finance