Startershypotheek: hoe werkt het

Je eerste huis kopen, een geweldige stap in het leven. Alleen of samen ga je voor langere tijd een financiële verantwoordelijkheid aan. Wat het inhoudt om je eerste huis te kopen en een hypotheek te verkrijgen en hoe wij je daarbij kunnen helpen, leggen we graag uit.

Ilse die hypotheekadvies geeft

Misschien heb je een huis op het oog en ben je benieuwd of je het kunt betalen. Misschien wil je eerst weten hoeveel geld je voor een huis kunt lenen en daarna pas zoeken.

De hypotheekadviseurs van A&H Finance kunnen op basis van jouw situatie precies voorrekenen wat je kan lenen. Het advies is onafhankelijk, dat betekent dat er naar alle geldverstrekkers en hun voorwaarden wordt gekeken. We vragen daarvoor een vast tarief. In onze tarieven maken we onderscheid tussen singles en stellen.

Lees ons uitgebreide stappenplan: van eerste kennismaking tot het tekenen bij de notaris.

Eerste kennismaking

De eerste kennismaking is vrijblijvend en kosteloos voor jou. Telefonisch nemen we onze werkwijze door en stellen we jou vragen die van belang zijn voor een eventueel advies. Na deze kennismaking krijg je een eigen beveiligde digitale map om documenten aan te leveren die voor het verdere advies van belang kunnen zijn.

Oriënterend gesprek

Na het ontvangen van jouw documenten gaat de financieel adviseur aan de slag en nodigen we je uit voor een oriënterend gesprek, telefonisch, per video of op ons kantoor. In dit gesprek komen alle aspecten, rechten en plichten aan bod. Wanneer alle mogelijkheden voor jou duidelijk zijn, leggen we onze dienstverlening vast in een opdrachtbevestiging. Je weet nu wat je maximale hypotheek en de bijbehorende maandlasten zijn. Je kunt goed geïnformeerd een bod uitbrengen op een huis!

Ook de taxateur, aankoopmakelaar én bouwkundige keuring

A&H Finance gaat verder dan alleen financieel advies. Je kan gebruik maken van het uitgebreide netwerk van partners. Daarmee regelen we tegen vaste tarieven taxaties of bouwkundige rapportages voor woningen door het hele land. Voor een heldere blik op wat je moet bieden in de krappe woningmarkt in de gehele regio Amsterdam hebben we voor jou scherpe afspraken gemaakt met diverse aankoopmakelaars en notarissen.

English