Archieven

Misschien heb je je eerst koophuis op het oog en ben je benieuwd of je het kunt betalen. Misschien wil je eerst weten hoeveel geld je voor je eerste huis kunt lenen en daarna pas zoeken.

De hypotheekadviseurs van A&H Finance kunnen op basis van jouw situatie precies voorrekenen wat je kan lenen. Het advies is onafhankelijk, dat betekent dat er naar alle geldverstrekkers en hun voorwaarden wordt gekeken. We vragen daarvoor een vast tarief. In onze tarieven maken we onderscheid tussen singles en stellen.

Lees meer over de route van het kopen van een huis kent. Van eerste kennismaking bij A&H Finance tot aan de overdracht van de sleutels bij de notaris!

A&H Finance gaat verder dan alleen financieel advies. Je kan gebruik maken van het uitgebreide netwerk van partners. Daarmee regelen we tegen vaste tarieven taxaties of bouwkundige rapportages voor woningen door het hele land. Voor een heldere blik op wat je moet bieden in de krappe woningmarkt in de gehele regio Amsterdam hebben we voor jou scherpe afspraken gemaakt met diverse aankoopmakelaars en notarissen.

Een bouwtechnische keuring kun je online aanvragen.

Bij het oversluiten van een lening komen ook kosten kijken. Wanneer je voordat de rentevaste periode van je huidige lening afloopt gaat oversluiten kan het zijn dat je nog een stukje boeterente moet betalen. De geldverstrekker kijkt naar de resterende looptijd en de afgesproken rente en rekent uit of zij een winst of verlies hebben. Het is dus raadzaam te achterhalen wat je huidige verstrekker als boete in rekening brengt als je de hypotheekrente tussendoor wijzigt.

Ja, dat is mogelijk! Als je wilt oversluiten kies je vaak voor de geldverstrekker met een lagere hypotheekrente en maandlast. Uiteraard kun je dan tegelijkertijd ook je hypotheek verhogen voor bijvoorbeeld een verbouwing, schenking aan de kinderen of misschien we die recreatiewoning. Hulp nodig bij het oversluiten en verhogen van jouw hypotheek? De adviseurs van A&H helpen jou graag.

English