Vacature bijbaan voor student Finance

bijbaan student Amsterdam

Zit jij in het 3e jaar van jouw HBO of WO opleiding en is “aardig en vriendelijk” zijn your middle name? Dan hebben wij een leuke bijbaan voor je.
A&H Finance zoekt studenten die 12 uur – 20 uur per week willen werken in onze klantvriendelijke organisatie. Ben jij er klaar voor om ons professionele team van specialisten te ondersteunen?

 

Waarom zou jij als student willen werken bij A&H Finance?

We zijn een organisatie met een dynamische en informele cultuur. Je werkt niet bij een grote bank of verzekeraar, maar bij een adviesgerichte ambitieuze organisatie die behoort bij de 765 snelstgroeiende bedrijven van Nederland.Je wilt een leuke zinvolle bijbaan, waar je veel kunt leren in een heel gezellig team. Je werkt met de nieuwste technieken zoals VideoAdvice, CRM pakketten en adviessoftware. Daarnaast staan “geluk en blijdschap” van de medewerkers en de klanten centraal bij A&H Finance. Jij vindt het leuk om te werken in een omgeving waarbij financieel onbezorgd wonen centraal staat. Om ons team van specialisten te versterken, zoeken wij meerdere studenten in de ondersteuning. Je hebt altijd een of meerdere collega’s waar jij je aan op kunt trekken en een groep van leuke mensen die gaat waarderen wat jij doet.

Wat worden jouw taken?

In deze functie ondersteun je de adviseur in het proces van het aanvragen en administreren van financiële adviezen. Jij vindt het leuk om e-mails te schrijven, mensen te spreken en je draait je hand niet om voor administratieve werkzaamheden. Daarnaast weet jij wat het is om afspraken na te komen en collegiaal en behulpzaam te zijn. Jij doet wat je zegt en geniet van een gezonde portie werkdruk.

Wat ga jij doen?

Jij bent een volwaardig lid van het specialisten team gevestigd in Diemen tegen de grens van Amsterdam.

Jij wordt verantwoordelijk voor:

 • Telefonisch verwelkomen van nieuwe klanten;
 • Hospitality, het ontvangen van klanten met een eerlijk chocolaatje bij de koffie;
 • Dossiercontrole, het beoordelen van aangeleverde documenten en het bewaken van een blij proces;
 • Het continu op de hoogte houden van de klanten binnen zijn of haar wensen;
 • Het begeleiden van een complete aanvraag naar een bank/geldverstrekker;
 • Contacten met alle partijen die het kopen van een droomhuis mogelijk maken zoals notarissen, makelaars en taxateurs.
 • Het toezien op een compliant verwerking; en
 • Betrokkenheid in (vernieuwende) projecten als VideoAdvice.

Wie zoeken we? Een student, die

 • … oprechte interesse heeft in mensen die een woning willen kopen en hier een financiering bij zoeken;
 • … goed in staat is om de balans te vinden tussen werken en studie;
 • … wil werken ergens tussen 8:30 uur – 20:00 uur (in blokken van minimaal 4 uur);
 • … met een positieve mindset het team nog gelukkiger en blijer maakt;
 • … in staat is om onafhankelijk te werken;
 • … verantwoordelijk en leergierig is en een goed geheugen heeft;
 • … die als fijne collega in het team wordt ervaren; en
 • … heel secuur is en in staat om te hoofdrekenen;
 • … studeert in Amsterdam en woonachtig is in Amsterdam en omstreken.

Ons doel is een verschil te maken met onze gedrevenheid om klanten gelukkig en blij te maken op 1 van de belangrijkste momenten in hun leven. Onze werkwijze, handelswijze en nieuwe ideeën blijven zorgen voor een optimale beleving waar over gepraat mag worden. We zoeken verschillende mensen om een bijdrage te leveren aan onze openheid en cultuur. Om deze cultuur open te houden, hebben we een permanente en positief kritische houding naar elkaar die we direct communiceren. Professioneel en volwassen, wat je alleen maar kan verwachten in een prijswinnende onderneming die geluk en blijdschap voor collega’s en klanten waar wil maken.

Waar sta jij nu? Je studeert en zoekt een bijbaan. Natuurlijk mooi als je al een WFT basis hebt, maar anders moet je wel bereid zijn die te halen. Je zit in het derde of vierde studiejaar WO of HBO opleiding en hebt ervaring met gastvrijheid en vriendelijkheid. We zijn een kleine organisatie met een dynamische en informele cultuur. Je werkt niet bij een grote bank of verzekeraar, maar bij een adviesgerichte organisatie die met vrijwel alle banken en verzekeraars samenwerkt. Jouw aanwezigheid heeft direct invloed op onze organisatie en onze klanten.

Als student in een organisatie als A&H Finance heb je direct verantwoordelijkheden, direct contact met senior specialisten en kun je genieten van kennis en ondernemerschap. Je werkt 12-24 uur per week.

Wil jij onze cappuccino komen proeven of liever groene thee?

Stuur dan je CV met een vlammend verhaal naar ons op en wij zetten de koffie alvast klaar. Heb je vragen over de functie of over de sollicitatieprocedure, bel dan even met Robbert Brantz 06-54621363 en/of mail jouw cv naar robbert@ahfinance.nl.

 

English