vacature commercieel medewerker klantcontact

Vacature commercieel medewerker klantcontactvacature commercieel klantcontact

A&H Finance zoekt een ambitieuze en zeer vriendelijke collega met een aantal jaren ervaring als commercieel medewerker ter ondersteuning van Financieel Adviseurs. Heb jij ervaring binnen de financiële dienstverlening en ben je er klaar voor om ons klantvriendelijke en professionele team van specialisten te ondersteunen? Lees dan verder!

Waarom zou jij willen werken bij A&H Finance?

We zijn een organisatie met een dynamische en informele cultuur. Je werkt niet bij een grote bank of verzekeraar, maar bij een adviesgerichte ambitieuze organisatie die behoort bij de 765 snelstgroeiende bedrijven van Nederland. De wereld verandert snel en jij werkt dan ook met de nieuwste technieken zoals VideoAdvice, CRM pakketten en adviessoftware. Daarnaast staan “geluk en blijdschap” van de medewerkers en de klanten centraal bij A&H Finance. Met jou gaan we we er alles aan doen dat jij een mooi carrièrepad doorloopt waar je heel blij en gelukkig van wordt en daarmee onze klanten ook. Dat staat niet los van elkaar.

Wat worden jouw taken?

Bij A&H Finance leer je omgaan met het aanvragen en administreren van financiële adviezen. Jij vindt het leuk om mensen te spreken, je afspraken na te komen en te ontzorgen. Jij doet wat je zegt en geniet van een gezonde portie werkdruk.

Wat ga jij doen?

Als commercieel medewerker klantcontact ben jij een volwaardig lid van het specialisten team gevestigd in Diemen tegen de grens van Amsterdam.

Jij wordt verantwoordelijk voor:

 • Het contact met klanten via alle beschikbare communicatiekanalen
 • Dossiercontrole, het beoordelen van aangeleverde documenten en het bewaken van een blij proces;
 • Het continu op de hoogte houden van de klanten binnen zijn of haar wensen;
 • Het begeleiden van een complete aanvraag naar een bank/geldverstrekker;
 • Contacten met alle partijen die het kopen van een droomhuis mogelijk maken zoals notarissen makelaars en taxateurs.
 • Het verrassen en zorgen dat nieuwe en bestaande klanten ons blijven promoten.

Wie zoeken we? Een collega die…

 • … oprechte interesse heeft in mensen die een woning willen kopen en hier een financiering bij zoeken;
 • … goed in staat is om met pieken in het werk om te gaan en daar gelukkig van te worden;
 • … gaat voor succes, geen ‘9 tot 5’ maar ‘is gelukt mentaliteit’ ;
 • … met een positieve mindset het team nog gelukkiger en blijer maakt;
 • … in staat is om onafhankelijk te werken;
 • … verantwoordelijk en leergierig is en een goed geheugen heeft;
 • … die als fijne collega in het team wordt ervaren; en
 • … heel secuur is.

Ons doel is een verschil te maken in onze en gedrevenheid om onze klanten gelukkig en blij te maken op 1 van de belangrijkste momenten in het leven. Onze werkwijze en handelswijze en nieuwe ideeën blijven zorgen voor een optimale beleving waar over gepraat mag worden. We zoeken verschillende mensen om een bijdrage te leveren aan onze openheid en cultuur. Om deze cultuur open te houden hebben we een permanente en positief kritische houding naar elkaar die we direct communiceren naar elkaar. Professioneel en volwassen wat je alleen maar kan verwachten in een prijswinnende onderneming die geluk en blijdschap voor collega’s en klanten waar wil maken.

Wat heb jij nodig? Minimaal HBO opleiding en ervaring in de financiële dienstverlening en met een goed gevoel voor gastvrijheid en vriendelijkheid.

Bij A&H Finance ben jij direct verantwoordelijk, schakel jij direct met senior specialisten en kun je genieten van kennis en ondernemerschap.

Wil jij onze cappuccino komen proeven of liever groene thee?

Stuur dan je CV naar ons op en wij zetten de koffie alvast klaar. Heb je vragen over de functie of over de sollicitatieprocedure bel dan even met Robbert Brantz 06-54621363 en/of mail jouw cv naar robbert@ahfinance.nl.

 

English