AH Finance verbouwen zonder stress

Verbouwen zonder stress

We tellen inmiddels al aardig wat weken af naar de opening van ons nieuwe kantoor in Amstelveen en zijn nog druk met verbouwen. Met nog een aantal weken te gaan wordt de nieuwe inrichting per etage steeds mooier.

De werkzaamheden volgen elkaar in snel tempo op. Inmiddels ligt er al vloerbedekking op de bovenste etage van de Amsterdamseweg 71!

AH Finance verbouwen zonder stress

Wanneer je zelf gaat verbouwen in je huidige of nieuwe woning heb je naast een globale planning ook een goed overzicht van tijd en kosten nodig. Soms lopen werkzaamheden uit of vallen de kosten wat tegen. Het is goed om indien mogelijk altijd wat tijd en geld achter de hand te hebben.

Heb je grote verbouwingsplannen en denk je er aan deze te financieren met behulp van een nieuwe of tweede hypotheek? A&H Finance kan je exact adviseren over de beste mogelijkheden voor jou. Een nieuwe hypotheek schept de mogelijkheid voor een bouwdepot: een geldbedrag – behorende bij je hypotheek – waarmee je de rekeningen van de verbouwing kan voldoen.

Bouwdepot

Een bouwdepot geeft je tijd én geld om je verbouwingsdromen uit te laten komen. Tijd, omdat je er over het algemeen twee jaar over mag doen om het geld te besteden. En geld, omdat je de kosten van de verbouwing financiert door middel van je nieuwe hypotheek. Een bouwdepot mag hoger zijn dan de uiteindelijke kosten van je verbouwing: wat je aan bouwdepot overhoudt na afronding van het project wordt afgelost op je hypotheekschuld. Geen stress dus! Onze adviseurs leggen het je graag uit!

We adviseren je graag

Bel op 020-4651951 voor een telefonische kennismaking of vul het contactformulier in.