Verbouwingsplannen: bouwen, bouwen en nog eens bouwen

Verbouwingsplannen

Okay, we geven het toe: we weten alles van het financieren van grote verbouwingsplannen via hypotheken, we weten zelfs met welke kosten je globaal rekening moet houden.

Voor onze eigen verbouwing hebben we natuurlijk een aannemer in de arm genomen. Al aardig wat weken wordt er hard gewerkt aan het nieuwe kantoor aan de Amsterdamseweg 71 in Amstelveen en van de negen spreekkamers staan de muren inmiddels. Het leuke van het opbouwen is dat we een steeds beter beeld krijgen hoe mooi het gaat worden. We kunnen niet wachten om onze klanten hier straks te verwelkomen.

Verbouwingsplannen: bouwen, bouwen en nog eens bouwen

Verbouwingsplannen financieren?

Droom jij ook van een grote verbouwing of verbetering aan je huis? Onze adviseurs kunnen jou helpen bij jouw grote verbouwingsplannen. Ondanks dat we nu veel leren, wagen we ons niet aan adviezen over draagmuren, vloerverwarming of type kozijnen. We vertellen je wel graag hoe je veranderingen aan je woning kan financieren. Een verhoging van je huidige hypotheek, een tweede hypotheek of oversluiten tegen een lagere rente: we helpen je daar graag mee. Onze adviseurs verdiepen zich in jouw persoonlijke en financiële situatie en je plannen, waarna ze met de beste oplossing komen voor jouw grote verbouwing. Bel ons voor een vrijblijvende kennismaking en wie weet kan jouw verbouwing binnenkort ook van start.

Alles onder één dak

Vanuit één locatie kunnen we je straks op veel gebieden helpen bij het financieren en realiseren van je woonwensen. De andere bedrijven die zich ook in ons nieuwe pand vestigen zijn:  Aankoopmakelaar Amsterdam, Metropool Makelaars en Taxsavers.

We adviseren je graag

Bel op 020-4651951 voor een telefonische kennismaking of vul het contactformulier in.