Een woning verhuren

Denk jij na over het behoud van jouw huidige woning voor verhuur of heb je misschien een mooie woning gezien die je wilt aankopen voor de verhuur? Het hebben van een beleggingspand kan erg lucratief zijn. Je genereert namelijk een maandelijks terugkerend inkomen en extra rendement indien de waarde van de woning stijgt. We leggen je graag uit wat jouw mogelijkheden zijn.

Welkom bij A&H Finance

Volgende woning

Woning aanhouden voor verhuur

Wanneer je aan het kijken bent naar een volgende woning en de overwaarde van de huidige woning niet nodig hebt voor de aankopen van de volgende, dan kan je overwegen de huidige aan te houden voor verhuur. Een manier om meer rendement uit je vermogen te halen.

Eerste woning

Woning kopen en verhuren

Heb jij een flinke hoeveelheid overwaarde en wil je hier graag rendement uit halen? Of heb je spaargeld die je beter wilt later renderen? Het aankoop van een woning voor verhuur kan daarbij uitkomst bieden. Met een tweede hypotheek of verhuurhypotheek helpen we je graag verder.

Persoonlijke begeleiding

Bij het kopen of behoud van een woning voor verhuur komt vaak meer kijken dan bij het aankopen van jouw eigen woning. Zo zijn er andere fiscale aspecten waarmee rekening gehouden moet worden, maar ook andere opties met betrekking tot geldverstrekkers.

De financieel adviseurs van A&H Finance begeleiden je en denken we mee, zodat op lange termijn de gemaakte investering een goede keuze zal zijn en je zorgeloos kunt genieten.

A&H Finance hypotheekadvies: een hypotheek die bij jou past

English