We zijn verhuisd naar Amstelveen

We zijn verhuisd naar Amstelveen

A&H Finance is verhuisd naar Amstelveen. Aan de Amsterdamseweg 71 staat ons eigen kantoor dat we helemaal opnieuw hebben ingericht. In dit blog schreven we over het verbouwen en inrichten van begin tot nu.

A&H Finance wint FD Gazelle 2022

Hypotheekadvieskantoor A&H Finance, recent gevestigd op de Amsterdamseweg 71 in Amstelveen, heeft de FD Gazelle award gewonnen. Deze prijs wordt uitgereikt aan een beperkt aantal groeiondernemingen in Nederland. Voor A&H Finance is het de vierde keer dat het hypotheekadvieskantoor deze prijs wint. De groei van A&H Finance is mede te danken aan de combinatie van […]

A&H Finance nieuw kantoor

Ons nieuwe kantoor is open: Amsterdamseweg 71 te Amstelveen. Vrijdag 13 en zaterdag 14 mei is het feestelijk geopend. Eerst voor alle business partners, daarna voor familie en vrienden. We kunnen terugkijken op twee intense maar vrolijke bijeenkomsten.

De eindsprint is gestart

De eindsprint voor de verhuizing naar de Amsterdamseweg 71 te Amstelveen is ingezet. Een enorme berg werk is verzet sinds we eind vorig jaar de sleutel hebben gekregen.

Buren van die andere A&H

Op de foto zie je een doorkijkje vanuit onze toekomstige A&H receptie naar de buren van ons nieuwe kantoor. Aan de Amsterdamseweg 71 in Amstelveen ontvangen we je straks hartelijk voor een kennismakingsgesprek over jouw nieuwe woonwens. 

Verbouwingsplannen: bouwen, bouwen en nog eens bouwen

Al aardig wat weken wordt er hard gewerkt aan het nieuwe kantoor aan de Amsterdamseweg 71 in Amstelveen en de vorderingen zijn goed te zien.

Ons nieuwe kantoor: in en uit de knoop

Toegegeven op deze foto vraag je je af of het ooit nog goed komt met alle telefoon- en netwerkkabels in ons nieuwe kantoor aan de Amsterdamseweg 71 in Amstelveen.

Alles onder één dak

Vanuit één locatie kunnen we je straks op veel gebieden helpen bij het financieren en realiseren van je woonwensen. De andere bedrijven die zich ook in ons nieuwe pand vestigen zijn:  Aankoopmakelaar Amsterdam, Metropool Makelaars en Taxsavers.

We adviseren je graag

Bel op 020-4651951 voor een telefonische kennismaking of vul het contactformulier in.

English