A&H Finance
Voor het beste hypotheekadvies

A&H Finance is al 15 jaar gespecialiseerd in het geven van onafhankelijk hypotheekadvies.
We ondersteunen bij de financiering van jouw woning en sluiten deze af op basis van je persoonlijke situatie en wensen. Zo kan je nog vele jaren genieten van jouw droomhuis.

Wat kan je verwachten

  • Onze hypotheekadviseurs vergelijken onafhankelijk aanbiedingen van maar liefst 35 geldverstrekkers. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal!
  • We regelen snel je hypotheekaanvraag, zodat je binnen twee weken zekerheid hebt over je financiering.
  • Wij vinden voor jou de meest voordelige hypotheek met de beste voorwaarden.
  • Twee toppers van adviseurs die jou altijd bijstaan.

Ons doel: Passend financieel advies dat je gemakkelijk kunt begrijpen.

Onze adviseurs evalueren jouw unieke financiële situatie en doen op basis daarvan de beste hypotheekaanbevelingen. Of het nu gaat om jouw eerste, volgende of bestaande woning. Ervaar de persoonlijke en professionele aanpak van onze financieel adviseurs.

Groen hypotheekadvies Je huis verduurzamen

Bij A&H Finance hechten we veel waarde aan het verduurzamen van woningen. Zo hebben we ons eigen dak voorzien van zonnepanelen, waarmee we niet alleen bijdragen aan een schoner milieu, maar ook besparen op energiekosten.
Graag willen we deze kennis en ervaring met jou delen; Verduurzamen is daarom een vast onderdeel van ons hypotheekadvies. Door te verduurzamen draag je niet alleen bij aan een duurzamere leefomgeving, maar kun je ook zelf genieten van lagere energielasten.

Verduurzamen hypotheek korting

Het team van A&H Finance 

Het beste hypotheekadvies in Nederland

A&H Finance behoort tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Zowel in 2022 als 2021 wonnen we de FD Gazelle Award.

In 2017 is het hypotheekadvies van A&H Finance voor de vijfde keer bekroond door bezoekers van vergelijkingswebsite Independer met het winnen van de prijs “Beste hypotheekadvies van Nederland”. Nog nooit eerder had een hypotheekadvieskantoor vijf keer op rij deze landelijke prijs gewonnen.

Alles onder één dak

Naast hypotheekadvies, bieden we ook belastingadvies en makelaardij. Samen met TaxSavers, Metropool Makelaars en Aankoopmakelaar Amsterdam hebben we onze krachten gebundeld om onze expertise te delen en jou nog beter te kunnen helpen. Al deze diensten bevinden zich op één adres, dus dat is wel zo handig.

Kortom, wil jij ook de beste hypotheek en persoonlijk advies dat bij jou past? Plan een gesprek in met een van onze adviseurs en ontdek hoe we jou kunnen helpen.

© A&H Finance 2023 - visit our  English website - A&H Finance is onderdeel van New Business Group B.V.