Buren van die andere A&H

Buren van die andere AH

Op de foto zie je een doorkijkje vanuit onze toekomstige receptie naar de buren van ons nieuwe kantoor. Aan de Amsterdamseweg 71 in Amstelveen ontvangen we je straks hartelijk voor een kennismakingsgesprek over jouw nieuwe woonwens.

Buren van AH

A&H Finance zit straks pal naast die andere AH: de supermarkt uit Zaandam. De A en de H van A&H Finance staan voor assurantie en hypotheken. Want naast een passende hypotheek nemen onze adviseurs ook de verzekeringen met je door.

Buren van die andere A&H

Verzekeringen

In ons hypotheekadvies komen dus ook verzekeringen aan bod. We bespreken onder andere de overlijdensrisicoverzekering. Deze verzekering zorgt ervoor dat je na overlijden nabestaanden niet met financiële zorgen achterlaat. Op basis van jouw situatie adviseren we het te verzekeren bedrag en de looptijd en vergelijken de premies en de voorwaarden.

Arbeidsongeschiktheid of werkloosheid

Ook als je bijvoorbeeld (een deel van je) inkomen verliest in geval van arbeidsongeschiktheid of werkloosheid is zo’n moment waar goed advies nodig is. Bij een hypotheek wordt er een passende oplossing geadviseerd én daarmee zekerheid voor de lange termijn.

Schadeverzekeringen

Tot slot bespreken we de schadeverzekeringen zoals een opstal- en inboedelverzekering, maar ook de auto- en rechtsbijstandverzekering.

Kortom: voor hypotheken en verzekeringen ben je bij A&H Finance aan het juiste adres en voor de gewone dagelijkse boodschappen zijn onze buren AH zeven dagen per week geopend!

We adviseren je graag

Bel op 020-4651951 voor een telefonische kennismaking of vul het contactformulier in.