Hypotheekadvies
in heel Nederland

Ben je van plan om een huis te kopen of misschien je huidige woning te verbouwen? Ons doel is om jou het juiste financiële advies te geven dat bij je past en dat gemakkelijk te begrijpen is.

Om je mogelijkheden te berekenen, kun je gebruik maken van onze online maximale hypotheek calculator. Wil je een gedetailleerd gesprek over jouw mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

A&H Finance voor het beste hypotheekadvies   Meer dan 15 jaar ervaring

   Een betaalbare hypotheek met de beste voorwaarden voor jou.

   Akkoord binnen 2 weken

   We bieden snelle hypotheekaanvragen om jouw aankoop veilig te stellen.

   Alles onder één dak

   Hypotheekadvies, belastingadvies en makelaardij op dezelfde locatie.

   Verhuizen naar een nieuwe woning

   Hypotheekadvies bij ons op kantoor of per video

   Het kopen van een huis is een belangrijke gebeurtenis in je leven. Door nauw samen te werken, kunnen we snel en efficiënt alles organiseren. Een hypotheek binnen een aantal weken is daarom mogelijk.

   We nodigen je uit voor een goed hypotheekgesprek en een kop koffie/thee bij ons op kantoor in Amstelveen. Is telefonisch of per video praktischer? Dan kan dat natuurlijk ook.

   Voordat je begint met het zoeken naar een huis, is het essentieel om jouw financiële mogelijkheden te bepalen. De bovengrens van jouw hypotheekcapaciteit is gebaseerd op verschillende factoren, zoals jouw jaarlijkse inkomen, uitstaande leningen en schulden. Naast jouw maximale capaciteit is het ook belangrijk na te denken over hoe veel je maandelijks maximaal aan je hypotheek wilt uitgeven. Onze online tool geeft je een eerste indruk van de maandelijkse kosten op basis van jouw inkomen.

   Zelf jouw maximale hypotheek berekenen >>

   Funda.nl is een populaire website om naar jouw droomhuis te zoeken. Als je een huis vindt waarin je geïnteresseerd bent, kun je een afspraak maken met de verkopende makelaar. Als alternatief kun je een aankoopmakelaar inschakelen om je te helpen bij het vinden van woningen en het uitbrengen van een marktconform bod. Kosten voor een aankoopmakelaar kunnen variëren, waarbij sommigen een vaste prijs in rekening brengen en anderen een commissie nemen die varieert van 1 tot 2 procent van de aankoopprijs.

   Ben je op zoek naar een huis in de regio Amsterdam? A&H Finance heeft vaste prijsafspraken gemaakt met Aankoopmakelaar Amsterdam, die zich in hetzelfde kantoor bevindt. Wel zo makkelijk! Natuurlijk doen we ook aanbevelingen naar andere makelaars, indien je een woning buiten de omgeving Amsterdam zoekt.

   Heb je je droomhuis gevonden en wil je een bod uitbrengen? Dan is het belangrijk om te weten dat een ‘Voorbehoud van financiering’ een standaardvoorwaarde is bij het uitbrengen van een bod. Dit betekent dat je de overeenkomst onder bepaalde voorwaarden kunt intrekken als de hypotheekaanvraag niet doorgaat. Onze adviseurs bij A&H Finance kunnen je helpen om de beste voorwaarden te bepalen die bij jou passen en tegelijkertijd het bod zo aantrekkelijk mogelijk te maken. Als jouw voorstel wordt geaccepteerd en je het contract ondertekent, heb je drie dagen wettelijke bedenktijd. Na deze periode ben je wettelijk verplicht om je aan de contractvoorwaarden te houden.

   Aangezien je al je documenten al hebt geüpload in onze digitale omgeving bij het bepalen van je hypotheekmogelijkheden, zijn we volledig voorbereid om je hypotheek te regelen en de meest geschikte hypotheek voor je te vinden. Als je hypotheekaanvraag wordt goedgekeurd door de geldverstrekker, ontvang je een hypotheekvoorstel met het aangevraagde rentepercentage. Het ontvangen van een hypotheekaanbod binnen twee weken is voor ons heel normaal.
   Na het ondertekenen van het aanbod ben je bijna klaar!

   Start je hypotheekaanvraag >>

   Op de dag van de overdracht van het huis moet je naar de notaris. Daar onderteken je de hypotheekakte en leveringsakte; en ontvang je de sleutels van je nieuwe huis. Gefeliciteerd, het woning is nu officieel van jou!

   Hoe kunnen we jou helpen?

   Verzekeren
   Over A&H Finance

   Hoe kunnen we jou helpen?

   Hypotheekadvies
   Eerste woning kopen

   Ontdek alle voordelen voor starters

   Hypotheek afsluiten
   Volgende woning kopen

   Zet jouw volgende stap

   Veelgestelde vragen

   Koop je voor het eerst een woning? Dan zijn er nog 3 verschillende hypotheekvormen.

   Sinds 2013 bestaat er een aflosverplichting voor hypotheken die nieuw worden afgesloten. Sindsdien zijn er nog drie verschillende hypotheekvormen waar je uit kunt kiezen: de annuïteitenhypotheek, de lineaire hypotheek en de aflossingsvrije hypotheek.
   Voor 2013 konden er ook andere hypotheekvormen afgesloten worden. Denk hierbij aan een (bank)spaar-, beleggings- of krediethypotheek. Ga je op zoek naar een nieuwe woning? Dan kan je in veel gevallen dit oude type nog meenemen.

   De hypotheekvorm die het best bij jou past, komt altijd ter sprake in de gesprekken met de financieel adviseur. Niet alleen de hypotheekvorm of de combinatie mogelijkheden van verschillende hypotheekvormen worden besproken, maar ook het effect op de belastingaftrek en de netto maandlasten.

   Natuurlijk wil je de beste rente, maar je wil nog betere voorwaarden.

   Als onafhankelijk hypotheekadviseur zit je niet vast aan een vast rentetarief van de bank. We kunnen de rente bij meer dan 30 verschillende hypotheekverstrekkers vergelijken. Ook de voorwaarden van de bank spelen een belangrijke rol. Misschien wil je in de toekomst een extra aflossing doen? Of heb je plannen om de woning te gaan verhuren? Wij kijken naar de verstrekker die het beste bij jou past. Nu, en in de toekomst.

   Door samen de persoonlijke wensen en financiële situatie te bespreken, kunnen we een goed advies geven in een geschikte rentevastperiode.

   Banken hanteren tariefklassen om de verhouding tussen de hoogte van de hypotheek en marktwaarde weer te geven. Hoe minder je leent ten opzichte van de waarde van de woning, hoe lager de rente is die je betaald. NHG-hypotheken uitgezonderd.
   0nze adviseurs leggen je graag uit wat het effect is.

   Heb je plannen om je woning te gaan verbouwen en wil je daar je spaargeld niet voor aanspreken? Een verhoging van de hypotheek kan uitkomst bieden.

   Als de waarde van je woning is gestegen en het inkomen voldoende is, dan is het vaak mogelijk een stukje extra hypotheek op te nemen. Dit kan bijvoorbeeld voor een verbouwing zijn, maar je kunt ook denken aan een consumptieve besteding als een auto of schenking (aan de kinderen). Het doel van de verhoging bepaald of de hypotheekrente aftrekbaar is van de inkomstenbelasting.

   Wil je weten wat jouw mogelijkheden zijn? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende eerste berekening.

   Met name in de grote steden en zeker in Amsterdam is er vaak sprake van erfpacht.

   In veel gevallen is de erfpacht al afgekocht voor een langere periode. Is de einddatum nog verder dan 10 jaar vooruit? Dan heeft erfpacht vaak geen invloed op het maximum dat je kunt lenen.
   Is er sprake van een jaarlijkse canon of loopt het tijdvak binnen 10 jaar af? Dan is het belangrijk dat je (toekomstige) maandlast meegenomen wordt in de berekening. Door de canon kan er minder worden geleend.

   Alleen in Amsterdam al zijn er 130.000 woningbezitters die een speciale aanbieding krijgen van de gemeente Amsterdam om deze erfpacht eeuwigdurend af te kopen.

   © A&H Finance 2023 - visit our  English website - A&H Finance is onderdeel van New Business Group B.V.