We verhuizen van Diemen naar Amstelveen

Klaar met slopen, tijd voor inrichten

De ergste stofwolken zijn neergedaald, de vele containers met sloopafval zijn afgevoerd. Tijd om aan de indeling van de etages te beginnen.

Inrichten

Straks wandel je via de centrale hal het gebouw binnen en word je door ons verwelkomd. Met een vers kopje koffie of thee kun je dan plaats nemen in een van de spreekkamers op de begane grond. Intussen komt jouw adviseur er al aan. Het zoeken naar een nieuw huis kan beginnen!

Ons nieuwe kantoor: slopen en inrichten

Hypotheekadvies bij A&H Finance

Ons hypotheekadvies begint altijd met een eerste vrijblijvende kennismaking. Samen met jouw adviseur neem je de mogelijkheden door van jouw financiële situatie. Na dit gesprek start jouw zoektocht naar een woning van je dromen. Je kan zelfverzekerd op zoek, want je weet exact tot welk bedrag je kunt bieden. Heb je een woning gevonden dan bespreek je met jouw vaste hypotheekadviseur wat er geregeld moet worden. We proberen het zo makkelijk mogelijk voor je te maken. Niet alleen je hypotheek, ook de hulp van een aankoopmakelaar, verkoopmakelaar of belastingadviseur kunnen we regelen.

We adviseren je graag

Bel op 020-4651951 voor een telefonische kennismaking of vul het contactformulier in.