Ons nieuwe kantoor is open!

Ons nieuwe kantoor is open!

Ons nieuwe kantoor is open: Amsterdamseweg 71 te Amstelveen. Vrijdag 13 en zaterdag 14 mei is het feestelijk geopend. Eerst voor alle business partners, daarna voor familie en vrienden. We kunnen terugkijken op twee intense maar vrolijke bijeenkomsten.

Na het feest is het dan eindelijk zover, het kantoor als ontmoetingsplek voor klanten en collega’s met zoals iedereen zegt huiskamertjes als spreekkamers, een heerlijke lounge met biljarttafel en een pantry voor de lunch of het actieve potje tafelvoetbal. Zitten is er ook niet meer bij op de nieuwe plek: want afwisselend staand en zittend werken achter de computer is gezonder. Fijn om af te kunnen wisselen. Ook de akoestiek in het gebouw is prettig geregeld. Bel gerust even om de nieuwe plek te ervaren.

We zijn als team trots op de nieuwe locatie en gaan genieten van de vele voordelen die de nieuwe inrichting ons biedt. Natuurlijk hopen we hier verder te groeien met nieuwe collega’s die ook gaan voor de klant in plaats van het dossier.

Wees welkom in Amstelveen voor het realiseren van jouw woonwensen of financiering. Maak een afspraak via ons contactformulier. Ook voor fiscale vraagstukken of de makelaardij kun je terecht op ons adres. Naast A&H Finance zijn de TaxSavers, verkoopmakelaar Metropool Makelaars en Aankoopmakelaar Amsterdam gevestigd op hetzelfde adres.

Genoeg redenen om eens een afspraak te maken. Je bent van harte welkom.

Voor nu is dit de laatste blog: proost!

We adviseren je graag

Bel op 020-4651951 voor een telefonische kennismaking of vul het contactformulier in.