Sprintje trekken

Sprintje trekken (ook bij verhoging hypotheekrente)

De eindsprint voor de verhuizing naar de Amsterdamseweg 71 te Amstelveen is ingezet. Week in week uit wordt er nog druk geschilderd, geklust en gepoetst om het kantoor op tijd af te krijgen. Een enorme berg werk is verzet sinds we eind vorig jaar de sleutel hebben gekregen.

In korte tijd is er veel verbeterd aan het nieuwe kantoor. Inmiddels is het bijna tijd om de meubels en andere inrichting het pand binnen te brengen. Zo hebben we bijna in drie tot vier maanden tijd een prachtige nieuwe ontvangstplek voor klanten én werkplek voor onze adviseurs gerealiseerd.

De eindsprint is gestart

Stijging hypotheekrente

Tussentijds is er ook veel veranderd aan de hypotheekrentes van geldverstrekkers. Al enige tijd stijgt de hypotheekrente. Een belangrijk gegeven, zeker voor iedereen die een woning wil gaan kopen.

Bij A&H Finance houden we voor jou nauwlettend de verhogingen van de verschillende rentes in de gaten. Een verhoging van de hypotheekrente kan de kosten voor een hypotheek behoorlijk verhogen. Daarmee beïnvloedt het ook jouw leencapaciteit bij de bank en dus het bod dat jij uiteindelijk op een huis kan uitbrengen.

Sprintje

Wanneer onze adviseurs met jou in een adviestraject zitten, proberen we altijd om nog voor het ingaan van een aangekondigde renteverhoging een offerte aan te vragen. Door snel te schakelen met jou en de bank kan dat in veel gevallen echt een aanzienlijk bedrag schelen. De moeite van een sprintje waard dus! Neem contact op met A&H Finance en we leggen het je graag (in een rustig tempo) allemaal uit.

We adviseren je graag

Bel op 020-4651951 voor een telefonische kennismaking of vul het contactformulier in.